Sunpowered Noord gaat vanaf 1 juli 2023 verder als Total Solar

Uw huis of kantoor koelen en verwarmen met een airco

Een airco kan in de hete zomermaanden voor verkoeling zorgen en in de koudere wintermaanden voor verwarming, zodat u uw woonruimte of kantoor het hele jaar door comfortabel kunt houden. Bovendien kunt u met een airco geld besparen op uw gasrekening.

Adviesgesprek aanvragen

Verkoelen en verwarmen

Een airco kan niet alleen uw huis verkoelen, maar een airco is ook zeer geschikt als vervanging van uw centrale verwarming.

Schonere lucht

Een airco kan de kwaliteit van de binnenlucht verbeteren en deze frisser en schoner maken. Het helpt om stof, vuil en andere verontreinigingen uit de lucht te filteren.

Lagere gasrekening

Het installeren van airconditioning kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw gasrekening. Een airco kan namelijk uw centrale verwarming vervangen.

Waarom kiezen voor Sunpowered Noord?

Sunpowered Noord verzorgt de installaties van airco's voor zowel particulieren als bedrijven in Groningen, Drenthe en Friesland. Ons team van ervaren installateurs begrijpen het belang van het creëren van een efficiënte en comfortabele omgeving van uw huis of werkplek.

Wij zetten ons in om u de best mogelijke service te bieden en u te voorzien van een betrouwbaar airconditioningsysteem dat u jarenlang van dienst zal zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een airco in combinatie met zonnepanelen

Een airco combineren met zonnepanelen is om vele redenen een goed idee. Het helpt de energiekosten te verlagen, omdat de energie van de zon die door de zonnepanelen wordt opgevangen, kan worden gebruikt om de airconditioner aan te drijven. Zo kunt u niet alleen besparen op uw gasrekening maar ook op uw elektriciteitsrekening.

Meer info over zonnepanelen

Waarom een airco een betere oplossing is dan een warmtepomp

Een airco is een ideale keuze als het gaat om het verwarmen van uw huis. Hij neemt minder ruimte in beslag dan een warmtepomp en is bovendien veel betaalbaarder. Een airco kan de temperatuur van uw huis effectief regelen, zodat u het hele jaar door verzekerd bent van een comfortabele omgeving. Bovendien zijn de gebruikskosten van een airco aanzienlijk lager dan die van een warmtepomp.

Wat komt er kijken bij het installeren van een airco

Hieronder beschrijven we wat er allemaal komt kijken bij het installeren van een airco en wat u kunt verwachten van Sunpowered Noord.

Stap 2: Installatiedatum

Nadat u de offerte heeft geaccepteerd zullen we samen met u zoeken naar een geschikte datum en tijd voor de installatie. We zullen ervoor zorgen dat het ongemak tot een minimum wordt beperkt, terwijl het systeem toch snel en professioneel wordt geplaatst.

Stap 4: Uw installatie is voltooid!

Zodra de installatie is voltooid, kunt u gaan genieten van uw nieuwe airconditioningsysteem!

Onze technicus zal ervoor zorgen dat u alle functies van het systeem begrijpt en hoe u deze op de juiste manier kunt bedienen. Wij geven u ook informatie over hoe u uw nieuwe airco het beste kunt onderhouden, zodat deze jarenlang optimaal blijft werken.

Stap 1: Adviesgesprek

De eerste stap bij de installatie van een airco is dat wij bij u thuis langskomen. Eerst zullen wij met u bespreken wat u met de airco wilt bereiken. Of het nu gaat om het koelen of verwarmen van een kleine kamer, of van uw hele huis of bedrijfspand. Nadat uw behoeftes zijn besproken, gaan we opzoek naar de beste plek voor het ophangen van de binnen- en buitenunits, zodat u maximaal profijt heeft van uw airco. Zodra alles is besproken krijgt u van ons een offerte op maat.

Stap 3: Installatie van uw airco

We zijn nu klaar voor de dag van de installatie van uw airco! Op de dag van de installatie zullen onze technici de units monteren en de afvoer, bedrading en stroomvoorziening aanleggen. We houden ook rekening met de esthetiek van uw ruimte tijdens het installeren van de airconditioner, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze perfect in uw huis of bedrijf past. Nadat alle units zijn aangesloten, voeren we de nodige tests uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt. Zodra de installatie is voltooid en de tests zijn doorstaan, zorgen we ervoor dat het gebied weer wordt schoongemaakt.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,5

Wat klanten van ons vinden

Een kleine selectie uit de beoordelingen die klanten ons hebben gegeven

Alle beoordelingen bekijken
 • Spontaan personeel! Zeer sociaal en denken met je mee! Echt top!

  R. van Dalen

  Airconditioning

 • Snelle en zorgvuldige levering en plaatsing

  F. Koning

  Zonnepanelen

 • Ik ben super goed geholpen door dit bedrijf. De medewerker met wie ik heb gesproken heeft mij uitstekend geholpen en was geduldig. Mijn vrouw en ik waren super blij vanwege de snelle levering van onze zonnepanelen.

  M. Heerens

  Zonnepanelen

 • Zonnepanelen geplaatst, goede voorlichting, snelle plaatsing, zeer tevreden over het meedenken en geleverde kwaliteit.

  J. Hubers

  Zonnepanelen

 • Sunpowered Noord heeft vorige week 24 zonnepanelen op ons garagedak geïnstalleerd, de omvormer in de schuur geplaatst, een nieuwe groepenkast in de meterkast geplaatst en alles netjes in 1 dag volledig functioneel opgeleverd

  Studio Doorduijn

  Zonnepanelen

 • Goede monteurs ze kijken of alles recht op dak ligt en of je de kabels er niet onder uit steken. Top top 10+. Elektra netjes afgewerkt. Verstand van zaken.

  Jan

  Zonnepanelen

 • Een geweldig team van Sunpowered Noord heeft bij ons 14 zonnepanelen geleverd en geïnstalleerd. Snelle en serieuze werkers. De panelen leverden direct kWh op.

  B. Hoogenkamp

  Zonnepanelen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bent u geïnteresseerd in een airco-installatie? Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze experts. Ons team van toegewijde technici staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies voor uw specifieke situatie. Wij helpen u alle beschikbare opties te begrijpen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over welk systeem het beste is voor uw huis of bedrijf.

Adviesgesprek aanvragen