Breng je energierekening omlaag met de zonnepanelen van Sunpowered Noord

Profiteer van zonnekracht

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Besparen op uw jaarrekening

U betaalt een eenmalige investering wanneer je zonnepanelen laat plaatsen. En die investering loont, meteen. Vanaf nu hoef je je geen hoofdbrekens meer te maken over een te hoog uitgevallen energierekening. Want die keldert direct na plaatsing.

Meerwaarde van de woning

Zonnepanelen zijn een meerwaarde voor je woning, want een hogere WOZ-waarde van je huis is een direct gevolg. Ook zal het je een stijging op de trap van het energielabel opleveren. Tot wel 2 labels groener.

Bijdrage aan een groenere en milieuvriendelijkere wereld/ verlaag uw eco voetafdruk

Allemaal laten we onze voetafdruk achter. Maar als je kiest voor zonnepanelen is de jouwe toch een stuk kleiner. Want je bespaart met zonnepanelen niet alleen op je energierekening, ook op de snel inkrimpende bron aan fossiele brandstoffen. Je co2-uitstoot reduceert. En al die stapjes richting een groenere wereld maken uiteindelijk kilometers.

Veiligste groene energie, hoogste rendement

Zonnepanelen zorgen voor groene energie. Veilige groene energie. Omdat energie door zonnepanelen op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt. Namelijk door de zon. En dit opwekproces is niet vervuilend en ook wordt de omgeving niet aangetast. Een hoog goed!

Producten die wij gebruiken

  • Zonnepanelen
  • Omvormers

Buren Deal

Zijn jouw buren ook enthousiast geworden door je beoogde zonnepaneel-plannen? Dan kan dit in je voordeel werken. Wanneer je samen met jouw buren kiest voor het laten plaatsen van zonnepanelen door Sunpowered Noord, dan krijg je een aantrekkelijke korting wanneer je tot plaatsing overgaat.

Vraag een adviesgesprek aan

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd kost de installatie?

Ons uitgangspunt is het PV-systeem binnen 8 weken na de acceptatie van de offerte op te leveren. De installatie zelf is binnen 1 dag geregeld. Een kleine kanttekening: grotere systemen kunnen vanzelfsprekend iets meer tijd nodig hebben.

Installeren jullie ook bij slecht weer?

Zodra de veiligheid van onze installateurs in het geding komt, zoals bij windkracht 5, sneeuw en ijzel, zullen we de werkzaamheden tijdelijk moeten staken. We overleggen dan met jou wanneer we de werkzaamheden weer kunnen hervatten.

Worden kabels weggewerkt?

Ja. We zullen voor elke situatie bepalen hoe de leidingen uit het zicht worden weggewerkt. Door middel van hoogwaardige kabelgoten, bestaande leidingkoven en loze leidingen zullen we ook voor jouw installatie een esthetische oplossing kunnen aandragen.

Moet ik mijn zonnepanelen aanmelden?

Nee, Wij kunnen je zonnepanelen ook voor je aanmelden bij je netbeheerder. Daarvoor hoef je geen extra stap te zetten. Wat wel handig om te doen is je energieleverancier al in te lichten dat je zonnepanelen gaat aanschaffen, zodat zij je maandelijks voorschotbedrag alvast kunnen aanpassen.

Wie installeert de zonnepanelen?

De installateurs van Sunpowered Noord plaatsen de zonnepalen zelf.

Hoe vraag ik de btw terug?

Meer informatie over de teruggave van de btw vind je op de website van de belastingdienst. Maar ook Sunpowered Noord kan de teruggave van de btw voor je regelen: neem hiervoor contact met ons op!

Waar komt de omvormer?

Belangrijk vuistregel voor de omvormer is dat deze altijd op een plek geplaatst wordt waar het voldoende geventileerd kan worden, maar ook zo dicht mogelijk bij de zonnepanelen staat. Een ruimte van 30 cm rondom de omvormer is met het oog op goede ventilatie onmisbaar. De zolder of garage leent zich vaak uitstekend als geschikte plek voor de omvormer.

Is mijn meter en groepenkast geschikt?

Zodra we je zonnestroomsysteem hebben aangemeld bij de netbeheerder, kunnen zij direct zien of jouw meter geschikt is. Is dit niet het geval, dan zullen zij contact met je opnemen. Dan komen wij om de hoek. Is jouw groepenkast niet geschikt, dan maken wij deze geschikt of plaatsen een klein kastje naast de bestaande groepenkast.