Sunpowered Noord gaat vanaf 1 juli 2023 verder als Total Solar

Breng uw energierekening omlaag met zonnepanelen

Als u op zoek bent naar een manier om uw energierekening te verlagen, dan zijn zonnepanelen een goede oplossing.

Adviesgesprek aanvragen

Lagere energierekening

Zonnepanelen kunnen uw maandelijkse energierekening aanzienlijk (soms wel met 50%) verlagen.

Milieuvriendelijke energie

Het opwekken van zonne-energie is een duurzame vorm van energie. Het is dus goed voor het milieu.

Hogere woningwaarde

Met zonnepanelen verhoogt u de waarde van uw woning, omdat u woning een hoger energielabel krijgt.

Lange levensduur

Zonnepanelen hebben een lange levensduur. U heeft zeker 25 jaar profijt hebben van zonnepanelen.

Waarom kiezen voor Sunpowered Noord?

Sunpowered Noord verzorgt de installaties van zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven in Groningen, Drenthe en Friesland. Ons personeel is gekwalificeerd, ervaren en goed opgeleid, zodat we uw installatie professioneel en veilig kunnen plaatsen. Sunpowered Noord gebruikt uitsluitend panelen van A-merken, zodat uw installatie jarenlang meegaat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De btw op zonnepanelen van
21% naar 0% in 2023

Het btw-tarief voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen is per 1 januari 2023 verlaagd van 21% naar 0%. Dit betekent dat u geen BTW meer hoeft voor te schieten op de aanschaf- en installatiekosten van uw gehele installatie. Hieronder vallen ook alle werkzaamheden die nodig zijn voor de montage en aansluiting van uw zonnepanelen zoals het uitbreiden van de meterkast of het leggen van kabels.

Wat komt er kijken
bij het
installeren van zonnepanelen?

Hieronder beschrijven we wat er allemaal komt kijken bij een zonnepanelen installatie en wat u kunt verwachten van Sunpowered Noord.

Stap 2: Legplan & Installatiedatum

Nu we de ideale plaats voor uw zonnepanelen hebben bepaald, is het tijd om een plan te ontwikkelen voor de plaatsing ervan. Wij maken een plan op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften. Zodra het plan klaar is, spreken we met u een installatiedatum af.

Stap 4: Uw installatie is voltooid!

Zodra de installatie is voltooid, neemt de monteur alle aspecten van het systeem met u door. Onze monteur legt precies uit hoe de zonnepanelen en de omvormer werken en laat zien hoe u uw systeem kunt volgen via een app op uw telefoon of tablet. Na deze stap bent u klaar om te genieten van de voordelen van schone en efficiënte hernieuwbare energie!

Stap 1: Adviesgesprek

In stap 1 krijgt u bezoek van één van onze adviseurs. Tijdens dit bezoek zal de adviseur de woning inspecteren om de beste plaatsen voor de zonnepanelen te bepalen. Daarbij kijken we naar factoren als dakgrootte, dakvorm en oriëntatie.

Daarnaast zal uw energiebehoefte worden besproken, zodat onze adviseur een nauwkeurige schatting kan geven van het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft om in uw energiebehoefte te voorzien.

Stap 3: Installatie van uw zonnepanelen

We zijn nu klaar voor de dag van de installatie van de zonnepanelen! Ons team komt langs om de panelen te installeren zoals beschreven in het legplan. Nadat de panelen zijn geplaatst, wordt de bekabeling aangesloten en worden alle noodzakelijke tests uitgevoerd. Na een succesvolle installatie zal ons team het gebied opruimen en ervoor zorgen dat alles in orde is. Wij garanderen een soepel, stressvrij installatieproces voor onze klanten.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,5

Wat klanten van ons vinden

Een kleine selectie uit de beoordelingen die klanten ons hebben gegeven

Alle beoordelingen bekijken
 • Spontaan personeel! Zeer sociaal en denken met je mee! Echt top!

  R. van Dalen

  Airconditioning

 • Snelle en zorgvuldige levering en plaatsing

  F. Koning

  Zonnepanelen

 • Ik ben super goed geholpen door dit bedrijf. De medewerker met wie ik heb gesproken heeft mij uitstekend geholpen en was geduldig. Mijn vrouw en ik waren super blij vanwege de snelle levering van onze zonnepanelen.

  M. Heerens

  Zonnepanelen

 • Zonnepanelen geplaatst, goede voorlichting, snelle plaatsing, zeer tevreden over het meedenken en geleverde kwaliteit.

  J. Hubers

  Zonnepanelen

 • Sunpowered Noord heeft vorige week 24 zonnepanelen op ons garagedak geïnstalleerd, de omvormer in de schuur geplaatst, een nieuwe groepenkast in de meterkast geplaatst en alles netjes in 1 dag volledig functioneel opgeleverd

  Studio Doorduijn

  Zonnepanelen

 • Goede monteurs ze kijken of alles recht op dak ligt en of je de kabels er niet onder uit steken. Top top 10+. Elektra netjes afgewerkt. Verstand van zaken.

  Jan

  Zonnepanelen

 • Een geweldig team van Sunpowered Noord heeft bij ons 14 zonnepanelen geleverd en geïnstalleerd. Snelle en serieuze werkers. De panelen leverden direct kWh op.

  B. Hoogenkamp

  Zonnepanelen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

We begrijpen dat de overstap naar zonne-energie een grote beslissing is en daarom staat ons team van deskundigen klaar om u bij elke stap te helpen. Vraag vandaag nog uw adviesgesprek aan en ons team zal u voorzien van een persoonlijke beoordeling en alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen over zonnepanelen.

We kijken ernaar uit om u te helpen over te schakelen naar een duurzamere toekomst.

Adviesgesprek aanvragen