Sunpowered Noord gaat vanaf 1 juli 2023 verder als Total Solar

Laadpaal Installatie, thuis of
bij uw
bedrijf

Het installeren van een laadpaal bij u thuis of op uw bedrijf is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw elektrische auto toegang heeft tot een betrouwbare, snelle en veilige energiebron. Met een laadpaal kunt u uw auto in een mum van tijd volledig opladen en ervoor zorgen dat hij altijd klaar is om te gaan.

Adviesgesprek aanvragen

Gemak en flexibiliteit

U kunt uw auto opladen wanneer het u uitkomt, in plaats van in de rij te staan bij een openbaar laadstation.

Voordeliger

Openbare laadstations rekenen per gebruiksuur en kunnen op lange termijn erg duur worden.

Veiligheid

Onze laadpalen zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen zoals piekstroombeveiliging en overspanningsbeveiliging.

Waarom kiezen voor Sunpowered Noord?

Sunpowered Noord verzorgt de installaties van laadpalen voor zowel particulieren als bedrijven in Groningen, Drenthe en Friesland. Sunpowered Noord beschikt over het beste team van gecertificeerde technici die goed uitgerust en zeer ervaren zijn in het installeren van Laadpalen. Onze technici zorgen ervoor dat elke installatie correct en veilig gebeurt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw laadpaal optimaal functioneert.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gratis uw auto opladen met zonnepanelen

U kunt nog meer besparen door zelf energie op te wekken voor uw laadstation met zonnepanelen. De kracht van de zon benutten is een steeds populairdere manier om uw energierekening te verlagen, en het kan ook worden gebruikt om uw elektrische voertuigen op te laden. Door zonnepanelen te plaatsen kunt u genoeg energie opwekken om uw voertuig gratis op te laden. Dit is een geweldige manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd geld te besparen!

Meer info over zonnepanelen

Wat komt er kijken bij het installeren van een laadpaal of wallbox?

Hieronder beschrijven we wat er allemaal komt kijken bij het installeren van een laadpaal of wallbox en wat u kunt verwachten van Sunpowered Noord.

Stap 2: Installatiedatum

Zodra u de offerte accepteert, bepalen we samen een installatiedatum en tijd die het best in uw schema past. We willen ervoor zorgen dat het installatieproces snel en efficiënt verloopt, terwijl we uw dagelijkse leven zo min mogelijk verstoren. Laat het ons weten of er speciale overwegingen of verzoeken zijn, zodat we daar zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

Stap 4: Uw installatie is voltooid!

Nadat de installatie van het laadstation is voltooid, kunt u meteen beginnen met het opladen van uw auto! Wij voorzien u van alle informatie en instructies zodat u uw auto veilig en efficiënt kunt opladen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over technische problemen, ons team van professionals zal beschikbaar zijn om u te helpen wanneer dat nodig is.

Stap 1: Adviesgesprek

De eerste stap van het laten plaatsen van een laadpaal of wallbox is het in kaart brengen van uw situatie. Wij komen graag bij u langs op locatie en voorzien u van advies, bespreken een mogelijk plan van aanpak, meten het nodige in en maken voor u een passend technisch ontwerp. Op basis van deze beoordeling kunnen wij een offerte op maat maken die aan al uw wensen voldoet.

Stap 3: Installatie van uw laadpaal of wallbox

We zijn nu klaar voor de dag van de installatie van uw laadpaal of wallbox! Op de dag van de installatie maakt onze installateur eerst een nieuwe groep aan in uw meterkast. Daarna trekken we een kabel van de meterkast naar de plaats waar uw laadstation komt. Afhankelijk van uw keuze voor een paallader of muurlader graven we een put of boren we gaten in uw muur. Daarna wordt uw laadpaal of wallbox geïnstalleerd en stevig bevestigd. Tot slot controleren we of het laadstation goed werkt en zorgen we ervoor dat we het gebied weer netjes aan u opleveren.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,5

Wat klanten van ons vinden

Een kleine selectie uit de beoordelingen die klanten ons hebben gegeven

Alle beoordelingen bekijken
 • Spontaan personeel! Zeer sociaal en denken met je mee! Echt top!

  R. van Dalen

  Airconditioning

 • Snelle en zorgvuldige levering en plaatsing

  F. Koning

  Zonnepanelen

 • Ik ben super goed geholpen door dit bedrijf. De medewerker met wie ik heb gesproken heeft mij uitstekend geholpen en was geduldig. Mijn vrouw en ik waren super blij vanwege de snelle levering van onze zonnepanelen.

  M. Heerens

  Zonnepanelen

 • Zonnepanelen geplaatst, goede voorlichting, snelle plaatsing, zeer tevreden over het meedenken en geleverde kwaliteit.

  J. Hubers

  Zonnepanelen

 • Sunpowered Noord heeft vorige week 24 zonnepanelen op ons garagedak geïnstalleerd, de omvormer in de schuur geplaatst, een nieuwe groepenkast in de meterkast geplaatst en alles netjes in 1 dag volledig functioneel opgeleverd

  Studio Doorduijn

  Zonnepanelen

 • Goede monteurs ze kijken of alles recht op dak ligt en of je de kabels er niet onder uit steken. Top top 10+. Elektra netjes afgewerkt. Verstand van zaken.

  Jan

  Zonnepanelen

 • Een geweldig team van Sunpowered Noord heeft bij ons 14 zonnepanelen geleverd en geïnstalleerd. Snelle en serieuze werkers. De panelen leverden direct kWh op.

  B. Hoogenkamp

  Zonnepanelen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u meer weten over de installatie van een laadpaal of wallbox? Via een vrijblijvend adviesgesprek bepalen we samen met u welk type en formaat laadpaal of wallbox het beste bij uw situatie past. We kijken ernaar uit om kennis met u te maken.

Adviesgesprek aanvragen