Sunpowered Noord gaat vanaf 1 juli 2023 verder als Total Solar

Maak kennis met Sunpowered Noord

Wij zijn een zonnepaneel installatiebedrijf in Hoogezand dat zich richt op verduurzaming van de regio. Ons bedrijf werd opgericht in 2019 door twee broers die geloofden in de kracht van lokaal werken aan duurzaamheid. In de afgelopen jaren is Sunpowered uitgegroeid tot een regionale partner voor Groningen en Drenthe. We hebben meer dan 30 medewerkers in dienst die zich toeleggen op het installeren van zonne-energiesystemen bij particulieren en bedrijven.

Adviesgesprek aanvragen

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit producten en deskundige installateurs. Wij bieden onze klanten persoonlijke aandacht en begeleiding door het hele proces, vanaf de eerste offerte tot aan de oplevering van het zonnesysteem. Wij geloven dat zonne-energie niet alleen bijdraagt aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, maar ook tot lagere energiekosten voor de consument leidt.

Sunpowered is trots op onze rol als regionale partner voor verduurzaming en is toegewijd om haar bijdrage aan de energietransitie te blijven leveren. Wij investeren in kwaliteit, veiligheid en opleiding van onze medewerkers, om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te blijven bieden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor zonne-energie, dan is Sunpowered de juiste keuze.

Het team van Sunpowered Noord

Maak kennis met het team van Sunpowered Noord, een groep enthousiaste professionals die zich inzetten voor duurzame energieoplossingen.

Danny Smits
Bedrijfsleider
Claire Smits
Hoofd administratie
Jerone Richardson
Offerte & Verkoop
Robin Bakker
Planning
Gerard Burhenne
Adviseur
Jurjen van der Meer
Adviseur
Eddy de Wit
Adviseur
Francis Worst
Adviseur
Ronald Wolthuis
Adviseur
Jolt Raven
Adviseur
Jan Graver
Adviseur
Fred van Teerling
Adviseur
Hassan Al Mala
Adviseur