Jouw specialist in zonnepanelen en elektrotechniek

Maak kennis met Sunpowered Noord.

Bij Sunpowered Noord zetten we ons in voor maatwerk. Een partij die kan bogen op een jarenlange ervaring in de installatiesector. Persoonlijk advies vinden we van groot belang. En plaatsing van de zonnepanelen gebeurt door gecertificeerde installateurs. Maar ook de afwerking van de panelen vinden we minstens zo belangrijk. We zorgen dat dit op een zo esthetisch mogelijke manier gebeurt: daar hebben we een scherp oog voor ontwikkeld. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij altijd voorop.

Hellingshoek, type dakbedekking en ligging van je dak, het zijn factoren die vragen om een adviserende rol. Dat is een kolfje naar onze hand. De mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak brengen we graag in kaart, door tijdens een adviesgesprek goed te luisteren naar je wensen. Die wensen vertalen we naar een op maat gemaakte uitvoering. Zo kijken we welke panelen het beste bij jouw dak passen en hoeveel panelen er precies geplaatst kunnen worden.

Maar we doen meer. Nadat wij jouw dak op zijn geweest voor het installeren van de zonnepanelen, verdwijnen we niet van de radar. Voor vragen kun je nadertijd altijd bij ons terecht. Dit bekrachtigen we met een aantal garanties: 12 tot 25 jaar op de zonnepanelen en op de installatie. Op de omvormer is dit tussen de 10 en 25 jaar, afhankelijk van het systeem. Voor de opbrengstgarantie geldt 25 jaar. Dat zit altijd goed.

Sunpowered Noord
Sunpowered Noord bus met persoon
Sunpowered Noord persoon installeert zonnepanelen
Sunpowered Noord persoon installeert zonnepanelen